Och vad vann du/ni på detta?

Vad är det som får människor att förstöra för andra? Är det en kick, en tillfredställelse, vad? Vi har nyss upptäckt att vi har haft inbrott i vårt förråd i källaren, ett förråd som i stort sett hade det bästa låset av alla förråd. Bredvid vårt har andra innehavare valt enkla hänglås eller t.o.m valt att inte ha ett lås överhuvudtaget. Men de är orörda. Vårat har de istället slitit sönder hela fastsättningen på och tagit sig in. Nu är det väl så att man kanske inte har saker till allt för stort värde i förrådet men det är inte det som det handlar om. Det handlar om att man ska kunna få ha sina saker ifred. Ska man behöva ha alla saker uppe i lägenheten för att andra människor inte kan hålla fingrarna i styr och pilla på sitt eget istället för på andras? Var någonstans ligger problemet?

Suck! Det var det goda humöret försvunnet. Ursäkta mitt uttryck; Men jävla idioter!

Kommentarer
Postat av: Jenny

IDIOTER!



Kalopsen blev god. För att citera Mattias: Nu har vi tagit matlagningen till helt andra nivåer i vårt kök :) Bättre än planksteken till och med. Det är ju ett gott betyg!

2010-04-11 @ 20:54:51
URL: http://jenha.blogg.se/
Postat av: Jenny

Men vilka idioter det finns!!! Och precis som din rubrik lyder - vad tjänade de på detta!? Skittråkigt! Jag är helt inne på att man ska få ha sina grejer ifred från långa fingrar även olåsta, men där hamnar vi väl aldrig tyvärr...

2010-04-11 @ 21:33:23
URL: http://kalorigris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0