Påskgubbar


Mamma hittade mina gamla påskgubbar(eller påskgummor är det nog) hemma och kom över med dom. Man kan fylla dom med godis och när jag var liten var det dessa jag alltid ville ha godis i. Är dom inte söta så säg.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jättesöta! Jag undrar precis var min lilla kartong med påskpynt kan tänkas vara... Möjligen på vinden och där kommer ju ingen människa fram suck

2010-04-01 @ 21:08:26
URL: http://jenha.blogg.se/
Postat av: Carolina

Åååh, de där känner jag igen. Vilken nostalgi. Hade också en liknande. Supersöta. :)



Gud vad duktig du är med godiset. Själv får jag piska mig själv för att inte falla som en fura för det. Och sen om jag väl får i mig lite så känns det som om jag gått upp 10 kilo med en gång.. ångest. haha..



Aha.. då förstår jag. Jo, de kunde ju blivit en herrans massa citropajer eller tequilas. haha.. Finns mycket man kan göra med citroner.

Kanske trodde dom (de stirrande blickarna) t.o.m. att du hade STORA grav.cravings eller nått. haha.. Man kan ju spekulera mycket i vad folk handlar egentligen.



Okej. Låter intressant, men jag hade nog själv aldrig fixat grupper med hormonstinna ungdomar varje dag. ;) Men det är ju så olika det där. Det är ju kul att lära ut och få se utvecklingar.

Tråkigt om det inte kommer finnas jobb som passar ju dig, speciellt när du pluggat så länge till något du verkligen vill göra. Hoppas det vänder till du är klar. :)



Då ses vi på blåkulla. Dags att hoppa på kvasten nu så jag kommer fram i tid. Är ju en bit trots allt och man vill ju inte missa något. ;)

2010-04-01 @ 23:15:28
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0