Lördagkväll


Jag och Jenny har ätit supergod fruktsallad, tittat på Körslaget, halva Millenium och halva Jurassic Park. Den sistnämnda har jag aldrig sett tidigare så det blir nog att sitta uppe och se klart den.


Kommentarer
Postat av: anonym

Det där ser riktigt gott ut :D

2010-03-21 @ 12:36:28
URL: http://minkampmotvagen.blogg.se/
Postat av: Carolina

Det där såg riktigt lyxigt ut :)



Tycker det låter som om du har en riktigt bra tankegång. :) Känner igen mig i mycket av tänket faktiskt, men jag ska inte ljuga om att vi, jag och sambon är duktiga på att "unna" oss. Men vi håller det på en riktigt rimlig nivå och det funkar. :) Vi känner att vi aldrig hade klarat det annars och eftersom det funkar att äta lite gott då och då och ändå inte påverka vikten så kör vi på det. :) Man lever ju bara en gång.

Visst, sen hade vi kanske gått ner fortare om vi inte hade unnat oss, men vi är nöjda med den farten det går i just nu. :) Det är ju så individuellt.



Vi, jag och sambon, går på måltidsersättningar här hemma, smoothies och bars och för oss funkar det super. Vi mår jättebra och går ner i lagom fart. På helgerna brukar vi oftast äta riktig middag, i alla fall en av dagarna. Och gud vad gott det är då. Man lär sig verkligen att njuta mer och längta. Det är verkligen värt det. Innan vi började på dieten så hade vi fullkomligt tappat lusten för mat och matlagning. Vi visste aldrig vad vi skulle göra till middag och var väl aldrig sugna på något speciellt heller. Men nu är maten mycket mer värd. :) Och i veckorna så behöver vi ju inte alls bekymra oss över vad vi ska äta, bara att välja smak på måltidsersättningen. :)

Hur som helst så trivs jag verkligen med vår diet. Trodde aldrig att vi skulle fixa det så bra som vi gör, men nu kan jag knappt tänka mig något annat. :)



Blev långt det här. Hoppas du fick en inblick i hur jag tänker och gör. Är ju rätt kul att dela erfarenheter och tankesätt. :)



Önskar dig en riktigt trevlig söndag!

2010-03-21 @ 12:48:05
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0