Tjejkväll!

Jag, glassen och tjejerna i Sex And The City!.


Kommentarer
Postat av: Carolina

Tack så otroligt otroligt mycket för alla dina kommentarer. :)

Ska försöka svara på dom en efter en så jag inte missar något.



Gaarh, det där med brösten är verkligen en jobbig del. haha.. Kul att någon känner likadant. ;) Har också alltid varit nöjd med mina men så fort dom blir mindre så blir jag deppig. Men även fast dom är mindre/små i mina ögon så är dom fortfarande större än "normalt". Förstår du vad jag menar? Så folk blir kinkiga på mig för att jag "gnäller". Det är liksopm "du som har så stora ska väl inte gnälla". Då blir jag sur. Man måste liksom tänka sig in i situationen.

Men nog om de nu. haha.. bröstfixering. ;)



Ja, det är otroligt surt och ångestbildande när man inte får tiden till den motion man vill. Men som du säger, det gör ju lite ändå när man har hund, speciellt när man bor på tredje våningen. haha.. Det blir ju lite spring i trapporna. Men snart har vi förhoppningsvis inga trappor längre. ;) Och så MÅSTE jag promenera mera. ;) haha..

2010-05-09 @ 11:22:42
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Carolina

Tack så otroligt mycket för komplimangerna. :)

Så kul att ha sån stöttning från "främlingar". Det är så härligt att ha så fina vänner genom datorn, vänner utan förpliktelser och som bryr sig fastän dom inte måste. Så tack!!

Det är ju så sant det du säger. Även om jag skriver för egen del så är det ju otroligt kul att få sån respons på det man skriver. Man blir så mycket gladare, positivare och kämpar mer. Man får en riktigt glöd på nått vis, en spark i baken.



Ja, jag suger verkligen åt mig allt. :) Blir glad och varm i hela kroppen.



Det är nog likadana vi har, från HM. haha.. Köpte nog min för 3,5 år sedan. Tog studenten för tre år sedan och jag vet att jag hade den jättemycket under nästan hela tredje året. :) Superskön och snygg. PRECIS. Man utmärker verkligen sina finaste former i såna klänningar. Får mycket kommentarer när jag har såna kläder på mig och jag ser själv också hur mycket smalare och snyggare man ser ut. Riktigt kul. :) Såna kläder borde man ha fler av.

2010-05-09 @ 11:28:26
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Carolina

Tack så mycket! Det känns så otroligt härligt. Vi är riktigt lättade här hemma och nu kan vi se framåt, utan hinder. Vi kan drömma och vi kan göra verklighet av drömmarna. :) Nu letar vi för fullt, men allra först nu så måste vi hitta en lägenhet fortare är fortast. Helt sjukt att vi ska flytta redan om en månad. HJÄLP. haha.. Dessutom HATAR jag att packa. Det kommer bli riktigt jobbigt, men man får ju tänka på vad som ligger framför en istället, så många möjligheter. Känns som om livet börjar på nytt. :)

Förstår att du också längtar efter hus. Vi får hoppas att du får jobb med en gång när du är färdig med utbildningen så ni också kan få tittat på riktigt och inte bara behöver drömma framför hemnet. ;) Men visst är det kul?!



Nu tror jag att jag har fått med alla dina kommentarer. ;) Så kul med mycket att läsa och prata om.

Hoppas du har en riktigt fin söndag!

Kram

2010-05-09 @ 11:31:59
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0