Julkalender

Min första tanke när jag såg denna underbart söta jukalender var att om vi hade haft barn hade jag köpt den direkt. Så underbart söt. Nu kunde jag inte släppa tanken på den, så beställde den ändå. Man (läs;jag) blir ju som ett barn under julen. Är den inte helt underbart söt?

Klicka på bilden för större.


Kommentarer
Postat av: Carolina

Ååh, vilken mysig julkalender. Var hittar man en sån nånstans?! :) Längtar som en galning efter julen. hihi



haha.. nä, det är ju inte helt dumt med sexdrömmar var och varannan natt. ;) Har också hört att det skulle vara vanligt vid graviditet. Kul o höra att man inte är ensam. ;)



Ellerhur?! Magen ser fin och lite större ut från ena sidan, medan den nästan ser ut som vanligt från andra sidan. haha.. Får gå med den stora sidan vänd mot folk hela tiden. ;)

Förstår vad du menar med din kompis mage. Det kan se helt galet ut när bebisarna bestämmer sig för att ligga på sniskan på nå vis. haha.. Kanske är så att min bebis ligger mer på ena sidan än i mitten.

Åh, som jag längtar till jag får sen den igen nästa vecka! :)

2010-10-19 @ 17:46:14
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Carolina

Sant. Jag kan riktigt se framför mig hur fin den hade varit vid en öppen spis. :) Ska ta mig en funderare på vart jag skulle kunna hänga upp en sån. Det är ju sååå mysigt med en riktig kalender med presenter. :) Om inte annat så kommer den göra stor nytta nästa år, i barnrummet. :) O dyr var den ju definitivt inte.



2010-10-20 @ 11:40:34
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Carolina

Ah, det finns det faktiskt! Köpte faktiskt apotekarnes häromdagen, och åh så gott. Finns inget som slår den. ;)

2010-10-20 @ 13:06:03
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0