Göteborg tur och retur


Jag och lilla bror laddade för match!

Galet roligt var det igår i Göteborg, tre matcher såg vi varav den ena var Slovakien-Sverige. Vilken match och framförallt vilken stämning i Skandinavium. 11 400 personer och i stort sett varenda kotte var svensk. En sådan härlig känsla var det att stå i havet av supportrar som sjöng, skrek och applåderade. Halsen mår förvånansvärt bra idag, men hade den mått dåligt hade det verkligen varit värt det!


Kommentarer
Postat av: Carolina

Aha, då har du ett tufft jobb med andra ord. ;) Fast när jag tänker efter så tror jag det är tufft med alla ungar, såväl de små som högstadiespolingarna. :) hihi

Dock vet jag att jag aldrig hade orkat med att vara lärare på högstadiet. Jag beundrar dig. :) Kommer ju ihåg hur fördjävliga många klasskamrater osv var på den tiden.Låter som om du hade en riktigt härlig helg. Hade inte sagt nej till att sitta i skandinavium jag heller. Fast ikväll hade jag nog inte velat vara där. Usch vilken hemsk match.

T.o.m. lillan i magen som älskat alla matcherna hittills är helt stilla i magen nu när det går så dåligt. hahaHoppas du har en fin kväll!

2011-01-18 @ 21:41:48
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0