Centimetrar

Påsken är nu slut, godiset är slut och all påskmat likaså. Det känns som att jag nu kan pusta ut lite och återgå till de vardagliga rutinerna. Jag älskar högtider och allt som det medför, men oftast är det lika skönt när de också är över och allting återgår till det "normala". Dock kommer jag säkerligen vara totalt dagblind hela veckan, i dag känns det som söndag vilket är helknas.

Vågen ska besökas i morgon, läskigt med tanke på helgdagarna som varit och allt vad det innebär. Vad ska man ställa in sig på? Plus är jag såklart inställd på, men hur stort? Jag hoppas ju fortfarande att pluset inte är allt för stort, men det kanske är på sin plats att vara realistisk. Var i alla fall dags för mätning idag igen, direkt efter påsk, kändes väl sådär. Men sammanlagt -12,5 centimeter blev resultatet. Inte fy skam får jag lov att säga. Det går framåt, eller neråt kanske man ska säga...


Kommentarer
Postat av: Jenny

WOW! 12,5 cm är ju massor!! :D Grattis!!



Oroa dig inte allt för mycket för vägningen i morgon, bara att bita i det sura äpplet och göra något åt siffrorna - de kommer ju inte stanna där för evigt, eller hur!? :)

2010-04-05 @ 22:04:14
URL: http://kalorigris.blogg.se/
Postat av: pärlan

Shit! 12,5 är ju sjukt mycket! Du är verkligen grym!! :D

2010-04-06 @ 12:47:00
URL: http://phatgirl.devote.se
Postat av: Pärlan

Om du t.ex skulle dra ut måttbandet av allt du har förlorat runt magen eller annat ställe så gör faktiskt ett par-tre centimeter en hel del! :)

2010-04-06 @ 16:15:54
URL: http://phatgirl.devote.se
Postat av: Carolina

Men oj, det är ju jättemycket!! Gud vad roligt!! Bra kämpat!

2010-04-06 @ 22:18:18
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0