Dagens köp


Tröja...

...och 8 kg citroner.


Vågen

Tisdag idag och som vanligt vägning. -0,2 kg. Inget höjdarresultat och jag är beesviken. Jag har ätit bra, tränat massor och druckit mitt vatten. Störst är nog besvikelsen över att jag vet att det inte kommer bli något bättre nästa vecka, eftersom jag denna påskhelg har lovat mig själv godis. Mitt första godis, förutom några få bitar för fem veckor sen, sen nyår. Sen är det inte sagt att jag ska trycka i mig ett kilo godis under påsken, absolut inte, men lite kommer jag unna mig, men lite godis kan göra mycket skillnad på vågen. Denna vecka blir motion prio ett. Skulle helst hinna två pass per dag, men det kommer jag inte hinna. Men jag gör så gott jag kan. Planering är också högt prioriterat, kan tyckas tråkigt, men planerar jag min mat under dessa påskdagar, så vet jag att jag kan äta mer av den goda påskmaten istället för att stå vid buffébordet och tveka. Och även om jag nu vill gå ner i vikt, så tänker jag inte peta i maten under påsken. Och som jag längtar efter äggen, inte godisäggen, utan de riktiga. Mums! Inte ätit kokt ägg sedan viktnedgångens start. Det i och för sig mest för att jag inte tänkt att de finns. Nu blir det en kvällsbanan, sedan sova säng! Morgonpromenad i morgon!


Dagens samtal:

Jag: Moa, hur känns det att fylla fem år snart då?
Moa: (Suckar) Ja, jag är så stressad.
Jag: Jaha?
Moa: Ja, allt går så fort förstår du.

Älskade unge!


Ett kärt återseénde

Det har varit en söndag i lugnt tempo för min del, ändå känns det som att jag faktiskt har fått en hel del gjort. Började med en promenad i förmiddags med Jenny som sällskap, vi kom aldrig upp i vårat vanliga raska tempo, benen var lite segare än vanligt för oss båda. Men så är det väl ibland. Nio gånger av tio är ju benen och kroppen på topp, så då är det bara att köra ordentligt då istället. Nästan sju kilometer blev det i alla fall.

Eftermiddagen har jag ägnat åt att läsa igenom alla PM till slutseminariet på tisdag. Svårt är det, men nu är det gjort så då kan jag till och med se mig som ledig från skolarbetet i morgon, vilket jag inte hade räknat med. Undra vad jag ska göra av den dagen?

Till min stora förtjusning fick jag se att Fångarna på fortet ska börja sändas igen till hösten. Det var ett av mina absoluta favoritprogram när jag var liten, varje fredag satt jag bänkad framför tv´n när det gick. Får väl se om det är lika roligt när man är tio-femton år äldre än man var sist det sändes.


(Bild från google.se)


Något nytt

Under mina fyra år som student har jag arbetat med flertalet jobb, butiksbiträde i två olika butiker, på camping (som receptionist, butiksbiträde och "skräpmatslagare") och som vikarie i skolan. Förutom det sista är de alla jobb som jag haft på sommaren, s.k. sommarjobb och även under tiden då jag pluggat som extrajobb. Butikerna jag jobbade i fick båda stänga igen, den ena hann jag jobba flera år i, den andra bara ett halvår. Att den andra butiken gick i konkurs tyckte jag var skit, jag trivdes kanon och hade jättebra kollegor. Men som student har man inte så mycket att komma med när något sådant händer, så det var bara att söka nya jobb.

Mitt jobb förra sommaren på campingen tyckte jag verkligen om, det var så många jobb i ett och dessutom träffade jag så himla många människor varje dag, att det gav en hel del klirr i kassan var inget jag klagade över heller. Men när säsongen var slut började jag överväga om det var värt det när jag jobbade i stort sett hela tiden, inte de bästa arbetstiderna och dessutom med en restid på mer än en timme för att ta sig till och från jobbet varje dag. Tiden hemma var knapp och kvalitetstid med sambo och vänner var detsamma. Och jag vet att man inte ska klaga, alla har inte turen att ha jobb under sin studiegång och jag har dessutom haft turen att få flerrtalet av jobben jag sökt och har på så sätt kunna försörja mig även på somrarna samt fått lite extra pengar under terminerna.

Till denna sommar funderade jag alltså på att söka mig ett nytt jobb igen och gjorde så också. Idag fick jag det glädjande beskedet att jag fick jobbet. Ett jobb i stan, på dagtid och utomhus. Det betyder massor för mig. Dessutom kommer jobbet ge mig en hel massa motion också, vilket jag inte säger nej till. Är jätte glad för den här jobbet. Kul med nya utmaningar och nya erfarenheter.


Fredagsstök

Jag vaknade på fel sida i morse, det hade kunnat bli en riktigt skitdag hemma i soffan. Men så började jag tänkte och insåg att jag inte ville ha en sån dag idag. Jag trängde bort de tråkiga tankarna och alla irritationsmoment och fokuserade på det som låg precis framför mig. Frukost och ett besök på gymet. Kroppen är fortfarande inte helt okej efter den evighetslånga förkylningen som aldrig verkar vilja ge sig, så det blev ett hyffsat lugnt pass på crosstrainern i en timme. Aboslut bättre än ingenting.

Nu har jag precis intagit lunchen, fick bli ett par våfflor idag också. Det är ju så gott. Nu är det dock dags att dra fram dammsugaren, moppen, dammtrasan och mer därtill för att få ett rent hem. Känns som ett bombnedslag här hemma. Blir skönt att få det fint till helgen.


Kvällens middag


Fisk med tomat och lök i tomat och chilisås, potatismos och rivna morötter.

Nu blir det vattengympa!


Gnällig tant

Något som verkligen gör mig irriterad är människor som gnäller på allmänna platser där de tror att folk håller med. Ett bra exempel är i matbutiker.

Jag var nyss förbi och handlade när jag var ute och gick. Inne i butiken var det massor med folk, vilket innebär köer. Något jag anser att man får räkna med i en matbutik. Två kassor var öppna och lagom när jag ställde mig i kön så ropar de efter en till kassör. Och då, då kommer det en tant(kvinna borde vara en bättre beskrivning med tanken på att hon nog bara var 55-60 år, men hennes betende gör henne till tant i detta läge) och kör förbi alla i kassakö två där jag stod, kör in med vagnen i alla och ska helt enkelt förbi och ställa sig först i kassa tre, fastän ingen kassör ens har kommit. Så står hon där tanten och väntar och väntar. Börjar muttra och vänder sig till andra kunder in kön för medhåll, vilket hon inte får. Slänger ur sig en kommentar som; "Jaha, var är den där kassörskan? Hoppas hon kommer snart, annars får någon hämta jäntan!" Vad är problemet? Om det nu var så bråttom så kunde hon väl ha stallt sig i en kassa som var öppen. Men vad vet jag, tanten kanske trodde att det satt en person under kassan och bara kunde hoppa upp på stolen när det behövdes. När kassörskan väl kommer springande sen med andan i halsen, så kommer tanten med kommentarer om; "Att det verkligen borde finnas fler kassor" och "Det är ju sååå mycket folk här".

Usch, vet inte varför jag lägger någon vikt vid sådana bittra människor, kanske för att jag själv var ute och gick av mig negativa tankar och hade släppt dem lagom när när jag möts av den där tanten. Jag vet själv hur det är att stå i en kassa eller reception och få skit kastat på sig och helst av allt skulle man bara ville fälla någon dum kommentar tillbaka. Men istället lägger man på ett leénde och svara något vänligt. Den här tanten har förmodligen aldrig arbetat inom detta område själv.


Smygstart


Vi smygstartar våffeldagen redan idag här hemma! Efter morgonpromenaden i morse kan jag gott unna mig ett par våfflor. Vispgrädde och jordgubbar till ska det vara. Mumsfilibabba!


På väg framåt!

Jag var rädd att jag skulle få skylla på helgens pizza idag när jag ställde mig på vågen. Bortförklaringen var där direkt, väl förberedd att plocka fram, även om jag vet att en halv pizza inte kan göra att man går upp i vikt när man tränar samtidigt. Men det behövdes aldrig någon bortförklaring. -0,5 kg stod det på vågen. Känns bra med jämna siffror de tre senaste veckorna eftersom det varit svajigt de tidigare veckorna, även om det aldrig varit ett plus på vågen. Det går framåt!

Kan det vara ödet?

Sista rycket med inlämningsuppgiften har det varit från klockan åtta i morse fram till klockan ett. Efter fyra veckor så verkar det äntligen som att uppgiften är klar för inskick. Och det var på tiden. Torsdag förmiddag är deadline men eftersom mycket av eftermiddagen idag försvinner samt även eftermiddagen i morgon på grund av att det är seminarier i skolan då, så är det inte mycket tid kvar. Jag som hatar att sitta med arbeten i sista sekund kan pusta ut nu. Bara lite finlir och genomläsning kvar. Skönt. Seminarie i morgon somsagt, samt ett nästa tisdag, sedan en veckas ledighet (kan nästan kalla det påsklov) innan nästa kurs drar igång.

Och när jag då satt här vid datorn och insåg att jag nog faktiskt var klar med arbetet, lutade mig tillbaka och pustade ut, så kom dagens post. Ett stort brev adresserat till mig som innehöll bekräftelsen från bokningen av spa´t. Ödet? Jag vet inte, men det kändes bara så rätt att brevet kom just då. Som en belöning för att jag äntligen blivit klar med inlämningen efter fyra veckors skriveri.

Dock ingen promenad har det hunnits med idag, inlämningen var prio ett och nu har jag precis ätit lunch. Måste hinna läsa igenom alla andras dokumentationer inför seminariet i morgon nu innan det blir ett besök på banken och sedan direkt till Viktväktarna för möte och vägning. Vädret inspirerar inte heller direkt till en promenad, regn. I morgon hoppas jag på sol, då får det bli en promenad innan jag far till skolan.


Morgonpromenad i solen


Ett par minus, ny musik i ipoden och strålande sol!
(Dock ser trädet bakom ut som mitt hår, trassligt sådant...)


En Capricciosa, tack!

Tro det eller ej, men idag blev det pizza till middag. På min inrådan faktiskt. Förutom en sallad på McDonalds för någon månad sen så är detta den enda skräpmaten jag ätit sedan jag började min viktnedgång i början av januari. Det fanns helt enkelt rum för lite pizza idag, så skulle det ätas så var det väl idag. Dessutom blev jag så sugen när vi gick förbi pizzerian under promenaden på förmiddagen. Så fick det bli. Och hur gott var det då? Ja, inte så speciellt gott egentligen. Efter knappt halva pizzan var jag sådär äckligt mätt som man bara blir av pizza och annat skräp. Men nu klara jag mig tre månader igen till nästa pizza. Minst.


Lördagkväll


Jag och Jenny har ätit supergod fruktsallad, tittat på Körslaget, halva Millenium och halva Jurassic Park. Den sistnämnda har jag aldrig sett tidigare så det blir nog att sitta uppe och se klart den.


Regn och rusk

Tråkigt väder utanför fönstret, regnigt och disigt. Var tog solen vägen? Jag och syster trotsade i alla fall vädret och tog en promenad ner till pappa (där förövrigt gillestugan var kanonfin). Vad har man annars ett regnställ till om det inte ska användas. Men en sådan här dag kan jag inte låta bli att längta lite extra till värmen. Längtar tillbaks till Kreta. Värme, sol, kärlek och massor med god mat. Får tänka positivt och inse att det faktiskt inte är jätte långt kvar till sommaren. För att gå tillbaka till nuet så ska jag nu baka pizza som vi ska avnjuta när Micke kommer hem om sisådär en timme.

Hoppas ni får en fin fredag kväll!


Kreta, oktober -09


Fredag!

En ny rutin har slagit rot i min kropp, det handlar om tiden jag vaknar på morgonen. För bara några veckor sedan var jag helt förstörd om jag inte sov mellan tio, elva timmar per natt, ibland t.o.m uppåt tolv timmar. På senare tid har jag börjat vakna vid åtta, halv nio på mornarna och är pigg. Detta betyder också att mina sovtimmar har sjunkit till åtta eller nio per natt. Jag vet att jag är en periodare vad gäller att sova och jag vet också att det beror på årstiderna. Så kanske är det nu så att våren faktiskt börjar infinna sig och mina sovtimmar går neråt, vilket inte göra mig något. Det är en härlig känsla (inte alltid, men oftast) att vakna på morgonen och inte på förmiddagen. Morgonen är så härlig när man kan krypa upp i soffan med frukosten och framförallt vara pigg. Dessutom är jag riktigt förtjust i radioprogrammet The Voice och det är en perfekt start på morgonen att se och lyssna på det.

Planerna idag är inte så stora. Ska hinna med att plugga och skriva klart dokumentet kring praktiken nu på förmiddagen samtidigt som tvättmaskinen snurrar. Efter lunch kommer Sandra och Maja och vi ska ta oss en tur ut och förbi pappa och Eva-Marie. Måste kika in deras nya projekt - Göra om gillestugan.

 

 

 


Belöning

Sammanlagt har jag nu sedan start gått ner 5,7 kg. För mig känns det kanon, det är ett snitt på -0,6 kg i veckan. Vissa stunder kan jag känna att det går långsamt, självklart skulle jag vilja tappa kilona fortare men samtidigt så vet jag att detta är hälsosamt och bra. Jag hoppas nå mitt mål till sommaren, helst till i böjan av juni, men min födelsedag är det riktiga målet, d.v.s. den 21 juni.

När jag började min viktminskning satte jag upp flera delmål, dels för att sträckan inte skulle kännas så oändligt lång, men också för att få lite motivation längs vägen. När jag hade gått ner 5,5 kg haded jag satt upp att jag skulle köpa mig ett smycke som jag länge velat ha, men jag har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra. Jag är nu inne på att istället köpa mig ett par löpartights. Det är ju också någon bra motivationsmässigt. Känna sig snygg när man är ute och går eller springer är ju inte helt fel det heller.


Tights från Intersport


10 månader kvar

I morgon kliver jag på min sista praktikdag, någonsin(eller i alla fall för den här utbildningen). Det känns himla konstigt. I snart fyra år har jag i några veckor varje termin haft praktik, vissa veckor bättre än andra. Men i morgon är alltså den absolut sista dagen. Fr.o.m nu är det enbart skirva och läsa som gäller, speciellt i höst då D-uppsatsen ska författas. Varje gång jag inser att jag om ett år är färdigutbildad lärare så känns det så skönt. Äntligen blir det "på riktigt".

Har inte hunnit med någon promenad i dag, slutade klockan två men blev kvar i skolan till havl fem då jag och min handledare satt och pratade om erfarenheter och svårigheter med yrket. Sedan blev det matlagning direkt när jag klev in genom dörren och nu sitter jag här och väntar på Biggest Loser. Får ta igen det i morgon istället.


Wiihooo!

Idag gick jag från mötet med ett leende. Jag tror nästan jag strålade ikapp med solen som sken. Med ett resultat på -0,6 kg denna vecka har jag klivit över den där drömgränsen som jag så gärna ville nå. Äntligen. Nu är det bara resten kvar. Har ganska exakt klarat av hälften av min resa nu. Känns så skönt!

Feg eller smart?

I morgon är det tisdag, vilket innebär att det är dags att ställa sig på vågen igen. Jag försöker ladda, har en förhoppning om att nå en viktig gräns. En viktig gräns för mig själv, som kommer få mig att må mycket bättre inombords. Men som tidigare sagt så går jag aldrig till ett möte och känner mig säker. Även om jag vet att jag ätit bra, druckit minst två liter vatten om dagen samt promenerat minst en timme varje dag i snitt så stålsätter jag mig ändå ifall inte resultatet skulle bli det jag hoppas. Är jag feg?

Syster gjorde mig i alla fall glad idag när hon kommenterade att hon tyckte att det verkligen syntes nu att kilona börjar lossna och kroppen antar en mindre form. Känns bra att höra det, är svårt för mig att se det då jag ser mig själv i spegeln varje dag. På samma vis som det är skönt att höra, så vill jag verkligen inte att folk säger något om de inte tycker att det syns. Därför kändes det extra skönt att Sandra sa det idag eftersom jag vet att hon är ärlig.

Nu blir det en apelsin att mumsa på, soffmys med min andre hälft och sedan läsa lite innan natten faller på.


Underbar vårbild


Synd att vagnen kom med på bilden, tycker bilden är underbar annars. Tog dock bilden på måfå med solen i ögonen.


Promenad i solen

Syster behövde barnvakt idag och jag behövde ut och gå för att rensa huvudet från allt pluggtänk. Så vi slog två flugor i en smäll och jag tog med Maja ut på en promenad i solen.


Pippi Långstrump?

När jag och Jenny var i Norrköping för ett par veckor sedan var vi inne på Stadium. När Jenny stod och betalade i kassan väntade jag vid utgången. Några meter längre bort satt en liten flicka på golvet, max 1½ år. Hon tittar på mig, öppnar munnen och säger: "Pippi!". Den röda hårfärgen (där min inte är i närheten av så röd som Pippis) är nog det närmaste i likhet vi kommer...


Barmark


En två timmar lång promenad blev det idag. Underbart när snön smält bort och marken är bar.


Vi åker på spa!

Första helgen i juni är tanken att jag och Jenny ska spendera på spa. Vi skulle boka igår kväll men insåg tyvärr att bokning via nätet inte var möjligt, men snart är bokningen fixad och då har vi verkligen något att se fram emot. Kan inte annat tycka än att vi verkligen är värda detta. Jenny kommer då nästan ha klarat av sin första termin som lärare, jag kommer just ha avslutat min åttonde termin som student och vi båda kommer (förhoppningsvis) ha en vår bakom oss då vi förändrat mycket i våra liv till det bättre. Vi kommer båda ha haft en kämpig vår och vad är då inte bättre än att avsluta den tillsammans på ett spa. En plats där vi kan koppla av och njuta av stillheten.Jag har gjort en deal med mig själv att inte handla några nya kläder förän jag gått ner alla mina kilon som jag vill gå ner. Att handla kläder under viktnedgången skulle enbart innebära bortkastade pengar eftersom kläderna ine kommer kunna användas när jag gått ner i vikt i alla fall. Och det är ju inte direkt så att garderoben ekar tomt just nu, så det går ingen större nöd på mig. Förutom två chinos som jag hittade på rean (50 kr/st) så har jag inte handlat på mig ett enda klädesplagg hittills detta år. Men inom ett par veckor kommer jag nog bryta detta. Jag behöver nämligen en ny bikini ( ja, jag behöver verkligen en då min andra gick sönder när vi kom hem från Kreta). Och nu har jag så hittat en kanonfin bikini som jag kommer unna mig och som jag kommer kunna strosa runt i när vi är på spa.


Vägningsdag

Tisdag och vägning igen. Har haft en riktigt bra vecka bakom mig, bra kost, dagliga promenader i det soliga vädret, bra med vätska osv. Men jag går aldrig till ett möte och känner mig säker. Aldrig. Jag är rädd för att bli besviken på resultatet som vågen visar. Idag slapp jag dock bli besviken, -0,6 kg. Känns riktigt skönt. Har nu gått ner mer än 5 kg sedan start.

Planen var att besöka gymet ett par gånger gågna veckan, men solen har hållt mig i sitt fångenskap och jag finner ingen lust att ställa mig inomhus på löpbandet när solen skiner och värmer ute. Dessutom har halsen börjat göra ordentligt ont de senaste dagarna och jag kraxar mer än pratar. Vårruset närmar sig, men förhoppningsvis är snön borta om några veckor och då kan det bli löparrundor utomhus istället.


(Bild från google.se)


Golf och trashtalk


Fina orkideén som jag fick av Mickes familj. Jag som älskar orkideér!

Vi har haft en supertrevlig kväll med Mickes föräldrar, Mia och Wilma här på middagsbesök. Vi for sedan ner till Duveholmshallen och spelade golf i deras nya golfsimulator. Det var riktigt roligt, tycker dock lite synd om Micke och Olle som faktiskt kan spela men som mest fick se oss andra spela halvkasst och det tog en himla tid för oss till och från att få fram bollarna. Men för att inte ha spelat golf så många gånger så får jag nog ändå säga att jag är skapligt nöjd med min insats. Kommer dock ha träningsvärk i ryggen i morgon, det känner jag redan. 

Wilma, tre år, stod dock för kvällens trashtalk;
Jag skulle just slå mitt slag och hade på slaget innan hamnat i vattnet. Fokus på bollen, böjda knän, ut med rumpan... hej och hå! Och så lagom som jag ska slå så hör jag bakifrån:
-"Madde, ska du fiska?"
Vad gör man annat än att skrattar åt denna kommentar. Söta unge. Men det var nog inte nog där. Vid nästa slag jag ska slå så kommer det igen;
-"Madde, ska du fiska igen?"
Tror jag ska lägga dessa kommentarer på minnet och ta fram dem igen då Wilma själv står och slår lite bollar med oss. Haha! Men som sagt, kan man annat än att skratta.Vårkänslor

Det känns verkligen som vår i dag, minus snön då. Solen gör så mycket gott för sinnet och själen. Jag får en känsla av påsk, men det är ju ännu några veckor dit. Men känslan är härlig!

Vi har en riktig familjehelg planerad. Om ett par timmar kommer Mickes föräldrar, hans ena syster och lilla Wilma hit och äter middag, sedan blir det lite golfspelande i golfsimulatorn. Har aldrig testat något sådant förut, så det kan nog bli många skratt där kan jag tro. I morgon bjuder de tillbaka så då far vi till Valla på lunch. Det ryktas om att det ska serveras dillkött. Jag har aldrig ätit det, men alla som ätit det säger att det är supergott, så jag längtar. Dessutom kommer pappa & Co hit i morgon på kvällen och fikar och firar Micke lite i efterskott eftersom jag var sjuk senast de skulle komma. En himla mysig och trevlig helg att se fram emot helt enkelt.

Samtidigt som jag njuter av helgen får jag dock lite smått panik. Planen var att verkligen komma igång med skrivandet på min stora uppgift i helgen, men jag hoppas jag kommer igång i morgon. Nu när solen lyser tar det emot att sitta inne och plugga, men något val finns det nog inte.

Nu är det dock att sätta igång med middagen inför kvällen. Micke ska laga lasagne, jag tar ansvar för salladen. Himla bra uppdelning av arbetet kan jag tycka!


Sol i sinne

Jag är så glad idag, det är som att det verkligen sprudlar av energi, positiv sådan. Så härligt. Solen skiner utanför och jag har haft en toppendag på praktiken. Jag mår bättre och ikväll blir det vattengympa och en massa snicksnack med Jenny. Som jag saknar henne, det känns som om det var evigheter sen vi träffades, även om det inte var det. Dessutom ska jag till gymmet i morgon och springa. Jag längtar. Sen är det helg i intågande. Jag är bara glad nu! Glad, glad, glad!

Som min farmor brukar säga: Sol ute, sol inne. Sol i hjärta, sol i sinne.


Så sant som det är sagt

Första dagen på praktiken har verkligen varit som en bergochdalbana. Det är väl egentligen det positiva med mitt framtida yrke, att ingen dag är den andra lik, ingen lektion är den andra lik. Bara ett byte av klassrum och elever kan antingen höja energin till max eller sänka en till botten. Men jag älskar samtalen som jag har om dagarna med eleverna, de ger så mycket av sig själva och det ger mig energi.

Dagens intressantaste samtal har jag nog dock ändå haft med två gamla lärare till mig som jag sprang på. Det är så intressant att se tillbaka på den egna skoltiden nu och även att få höra deras perspektiv och syn på hur man själv och klassen var i skolan. Det är ändå tolv år sedan som jag slutade på mellanstadiet och hade dessa två lärare för sista gången. Det är också roligt att se deras glädje när de inser att man valt samma yrkesbana som dem.

Den ena av dessa lärare så något riktigt klokt, som hon även hade sagt till lärare hon mött genom åren som hon tyckte behandlade sina elever illa. Det hon sa var att det gäller att behandla alla elever väl, för en dag står man där och är kollegor eller möts i andra situationer. Självklart gäller det att alltid behandla sina elever väl, men just detta får en att påminnas om att man skiljs inte alltid åt för alltid bara för att skolan tar slut.

Efter en dag med många bra stunder men även en och annan inte lika bra så har jag dragit på musiken för fullt för att få ut lite av den negativa energin som finns i kroppen.

Spelas för fullt just nu gör:
To All My Girls - Linda Sunblad
Bad Boys - Alexandra Burk feat. Flo Rida

Nya tag

Det har varit en motig vecka på viktminskningsfronten, suget efter allt som jag inte bör stoppa i mig har varit enormt och vissa dagar har jag bara inte kunnat stå emot. Jag hade förmodligen kunnat stå emot om jag verkligen hade velat, men jag tror inte att viljan riktigt fanns där den här veckan. Detta visade sig också på vågen idag, enbart låga -0,1 kg, aboslut bättre än inget, men det är inte ett resultat jag är nöjd över.

Men nu tar jag nya tag. Efter ett bra möte idag så känns motivationen lite större just nu. Jag ville inte få fjuttiga resultat varje vecka utan fortsätta på den bra banan jag varit. Med Therese som ny konsulent så tror jag att det är möjligt. Jag tror att mötena framöver kommer vara mer motiverande och peppande vilket är något som jag behöver. Jag behöver helt enkelt en spark i rumpan lite då och då. Och så har jag ju Jenny, den bästa "pepparen" man kan tänka sig. Hur skulle jag klara detta utan henne?

Nu börjar jag denna nya viktminskningsvecka med att äta en smarrig middag bestående av lax med romsås och potatis.

Ingen bra start på veckan

Ingen praktik idag, ligger nerbäddad hemma med en enorm huvudvärk och illamående. Ett illamående som dock börjar gå över, något som huvudvärken dock inte verkar göra. Har sovit mig igenom hela förmiddagen och mer sova lär det nog bli. Huvudvärk är skit, jag orkar inte göra något men är samtidigt rastlös. Så fort jag rör mig dunkar huvudet. Tittar på ett avsnitt av Sex And The City, men t.o.m. det är jobbigt. Klaga, klaga , klaga.

RSS 2.0