Smygstart


Vi smygstartar våffeldagen redan idag här hemma! Efter morgonpromenaden i morse kan jag gott unna mig ett par våfflor. Vispgrädde och jordgubbar till ska det vara. Mumsfilibabba!


Kommentarer
Postat av: Carolina

Vilken tur att det inte var som på bilderna då. ;)

Någon gång måste ju snön försvinna och låta våren ta form.Åh, vad gott med våfflor. Det ska vi också äta, fast i morgon. Är det våffeldagen så måste man fuska. hihiJapp, har en låst viktblogg för att jag inte vill skylta med min vikt hur som helst. Så i den är jag fullkomligt ärlig och har lagt upp bilder.. osv osv.. Jag skriver med lösenord och användarnamn i mailfältet på denna kommentaren. :)Då är du ju över halvvägs redan!! Vad roligt.

Förstår vad du menar med stranden och det måste vara en otroligt skön känsla. Dock tror jag aldrig den kommer infinna sig i mig. Har aldrig kunnat ligga på stranden och känna mig nöjd, tyvärr. Inte ens när jag vägde som minst. Hatar verkligen att visa mig själv naken. Men jag tror mest det beror på alla celluliter och inte vikten. Och celluliterna är ju tyvärr lite värre att få bort. :/Visst är det det. Man blir så mycket mer peppad att fkämpa vidare när man har fullt stöd. :)

2010-03-24 @ 21:09:01
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Mums, nu blev jag än mer sugen. Var det gott? :)

2010-03-24 @ 22:30:18
URL: http://jenha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0