Efterlängtat besök

Har haft några härliga timmar med Anna och Max. Bus och fika har stått på schemat. Planer på en repris av förra årets resa till Oslo har diskuterats. Vore ju så roligt att åka över till 17 maj, men annars blir det förmodligen en resa i sommar.


Lillskrutten gillade våran bokhylla, några sekunder efter att detta kort togs hängde han ännu längre in i bokhyllan och benen dinglade i luften.


Vi fick fin present av Maxen.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Å, vilken fin present. Det där vill jag komma ihåg, jättefint att ge bort ju.

2010-04-18 @ 20:22:40
URL: http://jenha.blogg.se/
Postat av: Carolina

Ja, vi har verkligen fullt upp här nu och det är underbart. Så kul att se alla hans framsteg och hur bra hundarna kommer överens allt mer. Så härligt. Kameran går varm här hemma. haha..

Just nu ligger dom båda i sofforna och vilar lite efter morgonens vila bus. :)



Ser ut som om ni också haft en händelserik helg?! :)

Och vilken fin present ni hade fått. Barn är ju helt underbara. :)

2010-04-19 @ 09:13:28
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Carolina

Jo, jag känner också att jag behöver nya. Visst, dom jag har hjälper ju avsevärt mycket bättre än att vara utan, för det är ju en fördel att se konturerna på framförvarandra bilar, skyltar eller på tvn. När man tar på dom är det som att gå från vanlig tv till hd. haha.. Men eftersom jag har sån sjuk huvudvärk varje dag nu är det verkligen dags att gå till optikern. Har faktiskt bokat en tid på torsdag så vi får väl se vad jag får för dom.



En operation hade jag aldrig vågat tror jag. Möjligen om jag hade varit nästintill blind utan glasögon men inte annars. Man tänker på allt som kan gå fel. Och då känns de där fingeravtrycken på glasögonen plötsligt inte så farliga längre. hihi..



Hoppas allt är bara fint med dig.

2010-04-19 @ 09:30:00
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0