"Jennys Hälsobröd"


Idag har det bakats bröd, vädret inbjöd verkligen till det. "Jennys Hälsobröd" fick det bli, så gott! Började dock dagen med att vara barnvakt till Harry i några timmar, härligt med bebismys. Lilleman blev överförtjust i mina fårskinnståfflor och anföll dem, bokstavligt talat. Sedan bjöd Linda på lunch på stan och nu har jag precis ätit middag efter en tur till badhuset med Jenny. Vi bubblade i stort sett lika länge som vi simmade, jag är numera med andra ord väldigt skrynklig. Nu ska jag slå mig ner i soffan och avnjuta en bit av mitt färska bröd.


Kommentarer
Postat av: anonym

Det är helt otroligt gott och går snabbt att fixa ihop på morgonen. Jag tycker egentligen inte om att äta frukost, det är sen jag skaffade bloggen som jag har tvingat mig själv att äta frukost så jag håller mig helt klart mätt på det. Oftast så äter jag lunch fram emot halv 12 och då brukar jag vara hungrig. så man håller sig mätt ett tag :) kram

2010-04-22 @ 20:56:42
URL: http://minkampmotvagen.blogg.se/
Postat av: Esroth

Hellu!



Hoppas veckan går bra hittills annars..



Kram kram!

2010-04-23 @ 08:00:16
URL: http://esroth.com
Postat av: Carolina

Låter som om du haft en otroligt mysig dag! Och de där bröden såg inte alls dumma ut :)



PRECIS. Pinnar är så intetsägande. Man vill ju se kvinnlig ut. :)



Ja, tuggummit gjorde faktiskt susen måste jag säga. Blev aldrig sugen på något annat. Dessutom var det ett riktigt mumsigt tuggummi jag hittat. Testade nämligen en nya sort, extra med hallon. Mums. :)



Hoppas du får en lika bra fredag som torsdag!

2010-04-23 @ 08:17:57
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Esroth

Varannan-vecka-syndromet är rätt vanligt. Mens var fjärde vecka och däremellan ägglossning, både grejerna gör att jag blir svullen i alla fall. Men det är bra att vara medveten om hur kroppen fungerar så man inte blir besviken pga sånt man inte kan göra nåt åt.

2010-04-23 @ 13:34:39
URL: http://esroth.com
Postat av: Anonym

Åh nybakat bröd! Nu blev jag inspirerad att baka snart igen, var länge sen! Brukar köra med ett recept från arla-köket "hurtbulle" heter det, lite kul =)

2010-04-23 @ 20:06:33
URL: http://thehardbody.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0