Studentskiva

Dagen har tillbringats med att fira Adam på hans studentdag. Min fina klänning jag köpte och skulle använda fick hänga kvar i garderoben. Dels p.g.a. att termometern endast visade 12 grader och dels för att mitt högra ben är mer blått än hudfärgat. Har på något sätt lyckas bli helt blåslagen på ena benet, tror det kan vara så att jag slår i cykeln på något konstigt vis på jobbet. Fick istället bli långklänning och skinnjacka.


(Jag är tvåarmad egentligen)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken snygg klänning. Synd att du inte fick användning för den. :/



Nu ska jag äntligen svara på alla dina kommentarer. Ledsen att det tagit lite tid. ;) Har verkligen legat efter på den biten.



Håller med din fullständigt om maten. Tror att det blir bra så länge man håller huvudet på skaft och kött är ju bland det godaste som finns. Önskar vi hade någonstans att grilla för då hade jag gjort det varje dag. Såå gott. :)



Angående Greys så berundrar jag att du klarar vänta till onsdag. :) Det är ju sååå spännande, och sista fick mig att gråta ännu mer. Du har något bra att vänta. Jag gillar verkligen när program griper tag i en sådär, att man rycks med in i det. Men säsongsavslutningar är ett av mina hatobjekt. haha.. Det slutar alltid så jobbigt och så måste man hålla sig flera månader.

2010-06-13 @ 01:45:59
Postat av: Carolina

Jaa, randigt är så snyggt. För ett år sedan hade jag nog aldrig vågat, men nu så. Letar efter snygga randiga plagg överallt. hihi..

Men jag måste faktiskt säga att randigt är snäll mot figuren ändå, beroende på bredden på ränderna. :) Sen var det extra snygg modell och figursömnad på den jag hade på mig där så då trivdes jag bra. :)

2010-06-13 @ 01:48:45
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Pärlan

Jättefint!! :)

2010-06-13 @ 18:05:30
URL: http://phatgirl.devote.se
Postat av: Fin kjol

Fin kjol

2010-08-11 @ 03:31:01
URL: http://www.minstudent.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0