Klänningen


Min klänning har kommit och den passar perfekt! Den ska bäras på Adams student i mitten av juni och den kan nog även få följa med på bröllopet i augusti som vi fick inbjudan till idag.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Skitfin verkligen!! Du kommer vara dösnygg i den! :D

2010-05-05 @ 13:37:35
URL: http://kalorigris.blogg.se/
Postat av: Carolina

Åh vilken snygg klänning. Den kommer du glänsa i. :)



Gud vad kul att du är så nära ditt mål nu. Själv pendlar jag som tusan just nu eftersom jag inte får all den motion jag är van vid. Hinner verkligen inte med allt som händer runt omkring och det gnager på samvetet. Vill ju så gärna få all den där hhärliga motion, speciellt när det är så fint väder.



Angående brösten så är det samma för mig. Sist jag gick ner så fick jag behålla nästan allt, men denna gången försvinner det allt mer. Nästan så man vill gråta. Men å andra sidan är det värt det. Jag får ju den kropp jag vill ha, och då får det väl vara på bekostnad av brösten helt enkelt.

Låter säkert illa, men brösten den enda kroppsdel jag varit nöjd med alltid. Den del jag kunnat vara stolt över, och nu när dom blir mindre så känns det som om jag tappar lite av mig själv på nått vis. Men sen känner jag mig säkrare i mig själv i många andra avseenden eftersom jag nu inte utmärker mig lika som tjock på samma vis som innan.



Detta blev säkert superflummigt, men jag hoppas du kunde utläsa något av det. haha..



Önskar dig en underbar kväll.

Kramar

2010-05-05 @ 19:13:32
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Men du! Den var SKITSNYGG!

2010-05-06 @ 11:36:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0