Lycka


Jag tog en kvällspromenad i sommarkvällens värme och solnedgång. Det är grönt, det är varmt och det dofttar t.o.m. sommar. Det blev ingen powerwalk utan en behaglig promenad. Jag gick och andades in sommaren och kände ren och skär lycka. Lycka över livet.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Visst var det helt underbart ute igår kväll! Håller med om att det verkligen doftade sommar - kvavt och nyklippt gräs :) Härligt att höra att du upplevde sådan lycka!! Och visst är det till den känslan vi ska ta oss till i princip varje dag :)



Sv: Njää egentligen är inte heller lax min grej (även om jag önskar att det var det :P) men receptet med räk-och dillsås skulle jag inte tacka nej till - det låter faktiskt riktigt, riktigt gott! :D



Hoppas du får en fin dag! :)

2010-05-19 @ 09:49:15
URL: http://kalorigris.blogg.se/
Postat av: Pärlan

Svar: Åhh, vad du är snäll! Tack så jättemycket! :) Jag tror faktiskt själv också att jag kan klara det. Ca 0,5kg, 5hg, alltså gå ner 500g per vecka så kommer jag ha gått ner 10kg på 20 veckor. Det är typ sommaren. ^^ Jag blir så peppad av dina kommentarer! Nu blev jag supertaggad och känner att jag verkligen Ska klara det! (Inte kommer eller kan, utan SKA!) Och det är absolut sant, nu har jag sagt det högt. Nu vet varenda läsare att jag har utmanat mig själv och min sambo. Nu ska jag visa alla! Och mig själv! :D

2010-05-20 @ 14:47:03
URL: http://phatgirl.devote.se
Postat av: Carolina

Visst är det helt underbart med promenader. Man glömmer alla bekymmer i världen och känner sig så fri och tom. :) Blev sugen på en riktigt promenad just nu länner jag. Dock lite väl mörkt, äckligt, blött och ensamt ute just nu för det. Får försöka kämpa med mig själv lite i morgon bitti och ta mig upp tidigt för en promenad innan jobbet. :)

2010-05-21 @ 22:17:00
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0