Världsrekord!

Jag bör ju vinna något slags pris i kategorin; Världens mest misslyckade sockerkaka. Jag har aldrig varit med om något liknande...


Kommentarer
Postat av: Carolina

Nu ska vi se om jag lyckas svara på alla dina fina kommentarer. Tack för dom allihopa! :)



Ja, jag är glad jag har mina små monster med mig ute i mörkret. Redan kvällen efter jag skrev det där inlägget så skyddade dom mig ute i mörkret när det kom en skum mörkklädd man med huva och allt. Duktiga vovvar. :) hihi

Påhoppad av en hjort när man cyklar?! Jisses. Det lät så overkligt, men det är ju just såna grejer som händer när man minst anar. För inte tusan tänker man på dom riskerna när man är ute liksom. Läskigt.



Angående min sjukdom så skrev jag ett långt inlägg om den för ca ett år sedan, så du kan läsa här:

http://bluppan.blogg.se/2009/august/forlossningskliniken.html#comment. Lättare att förklara så än att skriva en lång kommentar och förklara. :)

Ja, man blir verkligen förundrad över hur mycket en människa klara av att hantera.



Det var supermysigt. Nu väntar jag bara på att det ska hända igen. Spelar musik och sjunger så ofta jag kan bara för att locka bebisen. haha.. Men det har inte hjälpt hittills. Det är en lurig liten en. haha..



Hoppas du haft en riktigt fin helg.

Sån där sockerkaka har jag också lyckats med ett par gånger. Surt som tusan. haha.. Du är i alla fall inte ensam om de. ;)

2010-10-11 @ 11:44:41
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Carolina

Ja, verkligen. Jag är riktigt tacksam att jag fått en så bra barnmorska. Har hört en massa skräckexempel. O när man har en lite "annorlunda" graviditet som mig så känns det extra viktigt att dom är bra och lyssnar. Annars vet jag inte hur jag hade mått. Känner mig trygg i deras händer som väl är. Men man kan ändå inte låta bli att tänka på alla "om" ibland. Dessutom känns allt så avlägset. Det känns liksom så overkligt att det är en riktig bebis som ligger i magen på mig. hihi



Vad roligt att du känner så. Och det är så kul att få dela med sig. Känner precis likadant som dig att man lärt känna människor via deras bloggar och räknar dom som vänner, även fast man inte träffats på riktigt. Finns ju så många olika sorters vänner och jag känner att jag fått ett par stycken fina via bloggen. :) Jag ångrar inte en sekund att jag började blogga och att jag varit/är öppen med mycket!



Det tycker jag verkligen att du ska göra. Går att variera receptet helt efter egna förutsättningar och önskemål. Smaskigt och lätt var det i alla fall. Jag körde standard eftersom jag är lite knusslig med maten just nu. haha.. Ville ha de lite onyttigt. ;) Men jag hade faktiskt ingenting ovanpå utan penslade bara. Dock ska jag komma ihåg ditt tips om ost till nästa gång. Kan nog bli riktigt bra. :)



Hoppas du haft en riktigt fin måndag och att du också fick njuta lite av de vackra höstvädret. Själv tog jag mig en tur med ena hunden nu innan det mörknade. Såå skönt.

Och tack ännu en gång för alla dina kommentarer. :)

Kramar



2010-10-11 @ 19:50:18
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ahahahaa, det var den mest misslyckade sockerkaka jag sett :D Den ser verkligen snusTORR ut. Haha

2010-10-11 @ 20:08:02
URL: http://jenha.blogg.se/
Postat av: Christin

Men jag tror att den smakade gott i alla fall! Oj vad jag blev sugen på sockerkaka nu, det är jättemumsigt ju!

2010-10-11 @ 21:08:10
URL: http://christinsshopping.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0