Jag gjorde det!

I morse klev jag upp när klockan ringde. Jag klev upp! Många mornar har annars betytt att klockan ringer, jag ställer om den och somnar om. I och med att jag ställer om klockan så struntar jag också i träningen. Jag har blivit  expert på att hoppa över träningen. Men i morse klev jag ur sängen direkt och efter frukost så var jag på gymmet vid nio. Inte mycket energi eller motivation, men jag kom dit. Ett par kilometer på löpbandet, några kilometer på roddmaskinen och så några maskiner. Bättre än inget.

Träningen måste bli bättre. Fr.o.m. nästa torsdag är det vattengympa som gäller på torsdagar och nu införskaffar Jenny snart kort på Nautilus så då kan vi dra med varandra förhoppningsvis. Om inte annat för att hinna träffas minst en gång i veckan nu när jobb och uppsats upptar vår tid på olika håll.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Tack så jättemycket för allt stöd!! :) Kan avslöja att intervjun gick bra ;) Kram

2010-09-09 @ 17:09:34
URL: http://kalorigris.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin - mitt liv med LCHFkosten

trevligt att du är med i tävlingen :)

2010-09-09 @ 19:36:08
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Linnea

Sv ja det är ju bra det! Jag verkar dock ha hamnat i en dålig gnäll cirkel haha.

2010-09-09 @ 21:17:08
URL: http://stegdagboken.blogg.se/
Postat av: Pärlan

Svar: Ja, jag ska försöka tänka på det. Det märkte jag bara idag, läs mitt senaste inlägg :) Måste nog äta mer. I helgen ska jag försöka äta regelbundet och Bra måltider, och betydligt mer. Det gör inget om jag överstiger mina dagliga PP, jag har alla mina veckobonus kvar som jag kan ta av ändå. Tänk att det kan bli sån skillnad! Att man inte kan gå ner bara för att man äter för lite PP. Men tack för tipset :) Ska absolut tänka på det till helgen! Och framöver, hehe :)

2010-09-09 @ 23:02:51
URL: http://phatgirl.devote.se
Postat av: Jenny

Sv: TAAAACK så mycket!! :D Ja precis, jag ska jobba som personlig assistent till en tioårig pojke, främst vara med honom i skolan :) Känns superkul och jag längtar tills jag kan börja! :DGud vad duktig du var som tog dig iväg och tränade! Det där med att ställa om klockan är jag också duktig på...

2010-09-10 @ 09:29:02
URL: http://kalorigris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0